Tgrt Haber

Trabzon'da 3 kişinin öldüğü yangın faciasında kan donduran detaylar ortaya çıktı!

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ağustos 2024 09:52 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 10:20

Trabzon Hacovid Yaylası'nda dün sabah saatlerinde meydana gelen 3 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili Başsavcılık açıklama yaptı. Kan donduran olayda evdeki 3 kişinin önce bıçakla öldürüldüğü ve ardından evin ateşe verildiği ortaya çıktı.

Korkunç olay dün sabah saatlerinde Trabzon​ Hacovid Yaylası'nda meydana geldi. Bir yayla evinde kundaklama​ sonucu çıkan yangında 3 kişi feci şekilde yanarak can vermişti. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada korkunç detaylar ortaya çıktı.

Feci şekilde ölen 3 kişinin, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan akrabaları M.A. ile M.A. arasında çıkan kavgada çocuk A.A. tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü, cinayetin ardından da şüphelilerin, evi ateşe verdiği tespit edildi.

Trabzon'da 3 kişinin öldüğü yangın faciasında kan donduran detaylar ortaya çıktı! - 1. Resim

 

KAN DONDURAN DETAY ORTAYA ÇIKTI

Savcılık açıklamasında "Saat 05.30 sıralarında Trabzon ili Araklı ilçesi Kayacık Mahallesine bağlı Hacovid Yaylasında bir yayla evinde çıkan yangın​ olayında evde ikamet eden G.A. , K.A., ve A.A. adlı vatandaşlarımızın vefat etmesi olayıyla ilgili olarak;
Araklı Cumhuriyet Başsavcılığınca olayın öğrenilmesi üzerine derhal soruşturma işlemlerine başlanılmış ve yürütülen soruşturma kapsamında, vefat eden G.A. , K.A., ve A.A.’nın aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ve akrabaları olan şüpheliler M.A., M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A. tarafından öldürüldükleri tespit edilmiştir.

Trabzon'da 3 kişinin öldüğü yangın faciasında kan donduran detaylar ortaya çıktı! - 2. Resim

Araklı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda şüpheliler M.A., M.A. ve suça sürüklenen çocuk A.A. Trabzon İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince gözaltına alınmıştır. Şüpheliler ve suça sürüklenen çocuğun öldürme eyleminde kullandıkları bir adet bıçak ise olay yerine yakın bir arazide bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Vefat eden vatandaşlarımızın ölü muayene ve klasik otopsi işlemleri devam etmekte olup; olayla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...