Tgrt Haber

Trabzon'da feci kaza! Otomobil kayalıklara uçtu: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ekim 2022 21:15 - Güncelleme : 08 Ekim 2022 21:25
Trabzon'da feci kaza! Otomobil kayalıklara uçtu: Ölü ve yaralılar var

Rize'de yola çıkan otomobil Trabzon'da kaza yaptı. Otomobilin kayalıklara yuvarlandığını kazada 17 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Trabzon​'da akşam saatlerinde feci bir trafik kazası​ meydana geldi. Rize​'den yola çıkıp Trabzon'a doğru seyir halinde olan otomobil, kontrolden çıkarak kayalıklara yuvarlandı. Kaza sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Yalıboyu mevkiinde meydana gelen olaya göre; Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 AL 508 plakalı araç, şoförün dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek deniz kenarındaki kayalıklara uçtu.

17 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada araçta bulunan Salih Mukul (17)  hayatını kaybederken, kimliği belirlenemeyen 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar Araklı ve Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...