Tgrt Haber

Katliam gibi kaza! 50 metreden uçuruma yuvarlanan otomobilde bir aile yok oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2022 00:18 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 00:36

Trabzon'da meydana gelen feci kazada, virajı alamayan bir otomobil 50 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Otomobilin içinde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca Türkiye'yi hüzne boğan katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı. İşte o anlar...

Trabzon’un Arsin ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen feci kaza​ Türkiye'yi hüzne boğdu. Mehmet Güngörmüş'ün kontrolündeki otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple yolun sağındaki kaldırım üzerine çıkarak çöp kutusuna çarpıp altına alarak bariyerleri aşarak deniz kenarına uçtu.

Kazada sürücü Mehmet Güngörmüş ile 6 ve 3 yaşlarında oğulları İnayet Ömer ile Yavuz Selim Güngörmüş ağır yaralandı. Araçta bulunan Emine Güngörmüş ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

BİR AİLE YOK OLDU

Yaralılar Kaşüstü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, baba Mehmet Güngörmüş ve oğlu İnayet Ömer Güngörmüş ile küçük oğlu 3 yaşındaki Yavuz Selim Güngörmüş tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Katliam gibi kaza! 50 metreden uçuruma yuvarlanan otomobilde bir aile yok oldu

Öte yandan Güngörmüş ailesinin Hatay'dan Rize'ye tatile geldikleri ve tatil dönüşü kazanını yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...