Tgrt Haber

Trabzon'daki çatışmadan acı haber

16 May 2017 09:33
Trabzon'daki çatışmadan acı haber

Trabzon'un Maçka ilçesi Karaağaçlı köyünde sabah saatlerinde bir terör örgütü mensubu ile girilen silahlı çatışmada yaralanan asker Osman Çetingöz şehit düştü.

Olay bugün Karaağaç Yaylası mevkiinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Devriye görevinde bulunan jandarmalar bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 asker yaralandı. Yaralanan asker tüm müdahaleye rağmen kurtulamadı.  Bölgeye takviye birlikler sevk edilirken, PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Trabzon'un Maçka ilçesinde bu sabah saatlerinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuşun kimliği belli oldu.

GÖREVE 1 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTI

Burada yapılan tüm müdahelelere rağmen Çetingöz kurtulamayarak şehit düştü. Şehit Çetingöz'ün bir ay önce Trabzon'a gelerek uzman çavuşluk görevine başladığı öğrenildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...