Tgrt Haber

Trabzon'daki kaza 4 kişilik aileye mezar oldu! Tatile gittikleri Rize’den geriye son fotoğrafları kaldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2022 09:32 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 09:38
Trabzon'daki kaza 4 kişilik aileye mezar oldu! Tatile gittikleri Rize’den geriye son fotoğrafları kaldı

Trabzon’da dün akşam meydana gelen kazada 4 kişilik aileye mezar olurken geriye ise tatile gittikleri Rize’deki son fotoğrafları kaldı.

Trabzon’da dün akşam saatlerinde Mehmet Güngörmüş yönetimindeki  otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple yolun sağındaki kaldırım üzerine çıkarak çöp kutusuna çarptı. Daha sonra çöp kutusunu da altına alan araç bariyerleri aşarak deniz kenarına uçtu.

4 KİŞİLİK AİLE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada Mehmet Güngörmüş ve oğulları 6 yaşındaki İnayet Ömer ve 3 yaşındaki Yavuz Selim Güngörmüş ağır yaralanırken eşi Emine Güngörmüş ise olay yerinde hayata gözlerini yumdu. Yaralılar hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GERİYE SON FOTOĞRAFLARI KALDI

Bir aileye mezar olan feci kazada Hatay’dan Rize’ye tatile gelen ve dönüş yolunda kaza yapan aileden geri Rize'deki tatillerinde bir şelale önünde cep telefonları ile çekildikleri son selfie kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...