Tgrt Haber

Trabzon'daki korkunç kaza kamerada! Frene bile basmıyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Şubat 2024 07:07 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 10:37

Trabzon'da 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde duran araca süratle çarpan otomobilin frene dahi basmadığı görülüyor.

Trabzon​'un Vakfıkebir ilçesinde önceki akşam yaşanan ve 1 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına neden olan kazanın güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yol kenarında duraklayan otomobile çarpan aracın, çok yüksek süratte seyrettiği ve araç sürücüsünün frene dahi basmadığı görülüyor. 

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, ilçenin Gülbaharhatun Caddesi Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde önceki akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Beşikdüzü istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan K.M.B. yönetimindeki otomobil, yol kenarında park ederek arkadaşlarını indiren Ahmet Koçal'a ait otomobile hızla arkadan çarptı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken Ahmet Koçal çarpmanın etkisi ile metrelerce uzağa savruldu.

6 KİŞİ YARALANMIŞTI, BİRİ KURTARILAMADI

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan 2 kişi itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Kazada yaralanan 2'si ağır 6 kişi Trabzon ve ilçelerdeki hastanelerde tedavi altına alınırken, yaralılardan park halindeki aracın sürücüsü Ahmet Koçal kaldırıldığı Kaşsütü Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...