Tgrt Haber

Trabzonlu vatandaşın Togg şaşkınlığı içleri ısıttı: Bunu Türkiye mi yaptı? 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Nisan 2023 02:07 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 02:12

Türkiye'nin milli otomobili Togg Trabzon'da sergilendi. Togg'u görünce sevgisini ve şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, "Bunu Türkiye mi yaptı? İftihar ettim. Bunu gördüm anamdan bir daha doğdum" dediği sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Türkiye​'nin 62 yıllık hayali yerli otomobilTogg​, piyasaya çıkmasının ardından şehirlerdeki mobilite deneyimiyle daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. Daha önce İstanbul, Ankara ve daha birçok ilde vatandaşın yoğun ilgisini çeken Togg'un yeni durağı Trabzon​ oldu. 

Henüz yerli otomobili görmeyen vatandaşlar için de T10X​ birçok ilde vatandaşların incelemesi için sergilenirken Trabzon'dan gelen görüntü içleri ısıttı.  

"BUNU BİZ Mİ YAPTIK?"

Trabzon'da sergilenen Togg'u görün bir vatandaş, "Bunu Türkiye mi yaptı? İftihar ettim. Bunu gördüm anamdan bir daha doğdum" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Video sosyal medyada viral oldu.  

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmail ,CAVGA 14 Nisan 2023 11:57

Ben de oradan geçerken bir vatandaş dediki KARNIMIZ TOG değil ama TOGG u muz var Allah'a şükür İşte yoksul halkın kör inadı

Sonraki Haber Yükleniyor...