Tgrt Haber

Trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti

29 Ocak 2017 11:13
Trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti

Kötü haber geldi. Edirne ve Bartın'da meydana gelen kazalarda 4 kişi öldü.

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında refüje çarpan otomobil 100 metre takla attı. Kazada 2 genç olay yerinde feci şekilde can verdi, 1 kişi ağır yaralandı. Kaza, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Yenimuhacir beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 arkadaşıyla birlikte Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Yaylagöne Mahallesi’nden, Edirne’nin Keşan ilçesine gelmek üzere yola çıkan Gökberk Karasu (19) yönetimindeki 59 LG 557 plakalı otomobil, sürücünün iddiaya göre aşırı sürati ve dikkatsizliği sonucu Betonsa mevkiinde bulunan refüje çarparak takla atmaya başladı. Yaklaşık 100 metre takla atan araçta bulunan Gökberk Karasu ile arkadaşları İsmail Gürses (22) ve Hüseyin Özgünay (25), araçtan dışarı fırladı.
 
Hurdaya dönen araçta, sürücü Gökberk Karasu ile Hüseyin Özgünay feci şekilde can verirken, İsmail Gürses ise ağır yaralandı. Gürses, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olduğu ve doktorlar tarafından uyutulduğu öğrenilen Gürses’in Keşan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi. Olay yerinde feci şekilde hayatını kaybeden Gökberk Karasu ile Hüseyin Özgünay’ın cesetleri ise olay yerine gelen Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Yunus Gür’ün incelemelerinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Hurdaya dönen ve paramparça olan araç, olay yerine gelen çekici ile kaldırılarak otoparka götürülürken, hayatını kaybeden gençlerin yakınları ise Keşan Devlet Hastanesi’ne akın etti. Olayın görgü tanıkları, aracın çok süratli olduğunu ve kavşağı fark etmeyerek süratli bir şekilde refüje çarptığını söyledi.
 
Facebook'ta birlikte son fotoğrafları
 
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Gökberk Karasu kendisine ait Facebook hesabında 25 Ocak 2017 tarihinde düzenlediği kapak fotoğrafında, kaza yaptıkları araçta, hayatını kaybeden diğer arkadaşı Hüseyin Özgünay ile birlikte çektiği fotoğrafı paylaşmış. 
 
Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor.

BARTIN'DA 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Bartın'da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi  öldü, 5 kişi yaralandı. Amasra ilçesinden kent merkezine gitmekte olan Hulusi Esen  idaresindeki 74DB666 plakalı bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Karaçay  mevkisinde devrildİ.
 
Bartın'da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 5 yaralı

Trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti
 
Gelen ihbarın ardından kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye  ekibi sevk edildi. Otobüsün devrilmesi sonucu sürücü ve bir kadın yolcunun olay yerinde  hayatını kaybettiğini belirleyen 112 Acil Servis ekipleri, 5 yaralıyı Bartın  Devlet Hastanesine kaldırdı.
 
Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Bu arada itfaiye ekipleri de otobüsün altında kalan yolcunun cesedini  çıkarma çalışmalarını sürdürüyor.
 
Öte yandan Bartın Valisi Nusret Dirim ile Belediye Başkanı Cemal Akın  da kaza yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...