Tgrt Haber

Trafik magandası, gazeteciye dehşeti yaşattı: Tehdit edip aracı üzerine sürdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2022 11:01 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 11:24

İstanbul’da trafik kurallarını ihlal ettiği için cezai işlem uygulanan sürücü, kendisini görüntüleyen gazeteciye tehditler savurup aracını üzerine sürdü. Durumu fark eden ekipler, trafik magandası hakkında işlem başlattı.

İstanbul'da trafik polisleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) girişinde denetim​ noktası oluşturarak trafik kurallarına uymayan sürücülerin tespitine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Usulsüz çakar siren tertibatı kullanan, emniyet şeridini ihlal eden ve kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

ÖNCE TEHDİT ETTİ, SONRA ARACI ÜZERİNE SÜRDÜ

Emniyet kemeri takmayan bir sürücü​ işlemler esnasında denetimde görüntü alan muhabiri engellemeye çalıştı. Cezai işlem uygulandıktan sonra muhabirin fotoğrafını çekerek tehditler savuran şahıs, bununla yetinmeyip aracını basın mensubunun üzerine sürdü.

POLİSLER FARK ETTİ, HAKKINDA İŞLEM BAŞLATTI

O anı gören trafik ekipleri, şahsı aracından indirerek tekrar cezai işlem uyguladı. Tehditler savuran sürücüye emniyet kemeri takmamaktan ve belge eksikliğinden toplam bin 400 TL ceza kesildi.

Trafik magandası, gazeteciye dehşeti yaşattı: Tehdit edip aracı üzerine sürdü

Denetimler esnasında emniyet şeridini ihlalden üç kişiye ise bin 800’er TL para cezası kesildi.

Öte yandan 2022 yılında 1 Ocak ile 13 Eylül arası yapılan denetimlerde 7 bin 483 araç kontrol edilirken, 2461 adet usulsüz çakar kullanma, 44 adet geçiş üstünlüğü ihlali ve 37 adet trafikten men cezası uygulandı. Denetimlerin süreceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...