Tgrt Haber

Trafikte yol verme kavgasında kan aktı! İETT şoförüne baltayla saldıran sürücü yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ekim 2023 14:45 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 14:54

İstanbul Fatih'te otobüs şoförü ile ticari araç sürücü arasında çıkan yol verme kavgasında kan aktı. Tartışma sırasında aracından balta çıkaran şahıs, otobüs şoförüne saldırarak elinden yaraladı. Baltalı saldırgan kısa sürede gözaltına alınırken, kavga anı otobüsün kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde otobüs​ şoförü ile hafif ticari araç sürücüsü arasında çıkan yol verme​ yüzünden kavga​ çıktı. Otobüsün şoförünün tekmesine diğer sürücü baltayla karşılık verdi. Otobüs şoförünün elinden yaralandığı olayda baltalı saldırgan yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; olay dün Fatih Turgut Özal Millet Caddesinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Başakşehir-Taksim seferini yapan İETT'ye bağlı özel halk otobüsü şoförü Abdullah Kanşıray, hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ BALTAYLA YARALADI

Işıklarda duran hafif ticari aracın sürücüsü aracından inerek Kanşıray'a saldırdı. Otobüs şoförü de karşılık verince, karşı taraf aracında bulunan baltayı aldı. Baltalı saldırıda Kanşıray elinden yaralandı.

ŞİKAYETÇİ OLDU, SALDIRGAN YAKALANDI

Otobüsteki yolcuların müdahalesiyle kavga son bulurken hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. İETT şoförü Kanşıray ise seferini yaralı şekilde tamamladı. Kanşıray, seferin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Daha sonra polise giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

Olay ile ilgili inceleme başlatılarak baltalı saldırganın kimliği tespit edildi. Şüpheli B.Ç. olay günü yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasının ardından kasten yaralama ve hakaret suçlarından mahkemeye sevk edildi.

OLAY ANI KAMERADA

Yaşanan olay, otobüsün araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otobüs şoförü ile hafif ticari aracın sürücüsünün tartıştığı görülüyor. Aracından inen sürücü otobüsün içine binerek şoföre saldırıyor. Otobüs şoförü de karşılık verince bu seferde aracından aldığı baltayla saldırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...