Tgrt Haber

Son dakika: Eyüpsultan'da İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Aralık 2022 09:35 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 11:34

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde Eyüpsultan'da İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı. Kazada 4'ü ağır 19 kişi yaralanırken o sırada kulübe içinde bulunan Selahattin Şahin şans eseri burnu bile kanamadan kazadan kurtuldu. Savaş alanına dönen kaza sonrasında tramvay seferlerinde aksamalar meydana gelirken kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul​ sabahın ilk saatlerinde kaza haberi ile güne uyandı. Eyüpsultan​ Alibeyköy'de bir İETTaracı ile tramvayçarpıştı. Kaza sonucunda bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken 4'ü ağır olmak üzere 19 kişinin yaralandığı belirlendi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sonucunda kazada yaralanan vatandaşlar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Savaş alanına dönen kazanın görüntüleri ortaya çıkarken olay yerinde ekiplerin çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 

Son dakika: Eyüpsultan'da İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

TRAMVAY SEFERLERİ AKSADI

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Cibali-Üniversite istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

https://twitter.com/metroistanbul/status/1599651543237771264

KULÜBESİ YIKILDI, BURNU BİLE KANAMADI

İstanbul Eyüpsultan'da sabah saatlerinde meydana gelen İETT aracı ile tramvay kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde tramvayın İETT aracına çarptığı görüldü.  O sırada Selahattin Şahin'in içinde bulunduğu kulübe üzerine yıkıldı. Kazayı burnu bile kanamadan atlatan Şahin "Kulübenin içindeydik. Bir anda otobüs kulübeye vurunca deprem oluyor zannettik. Bir anda korktuk. Metro otobüsü ikiye bölmüş. Biz dışarıya fırladık. Şükürler olsun bir şeyimiz yok. Yaralılar vardı. Çok korktuk. Şoku hala atlamadık. Kıl payı ile kurtardık. Kaza sonrasında bir anda burası doldu. Otobüste bağıran çağıranlar insanları indiriyorlar. Yaralılar hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...