Tgrt Haber

TSK, teröristleri ininde vurdu: Hava harekatında 17 hedef imha edildi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Kasım 2023 21:23 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 21:56
TSK, teröristleri ininde vurdu: Hava harekatında 17 hedef imha edildi 

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak'ın kuzeyinde yer alan Gara, Metina, Hakurk ve Kandil bölgelerindeki terör örgütü PKK/KCK hedeflerinden 17'sinin daha imha edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, PKK/KCK ve diğer terörist unsurlara karşı Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakkı ile Irak’ın kuzeyindeki Gara​, Metina, Hakurk ve Kandil bölgelerine akşam saatlerinde hava harekatı düzenlendi.

17 HEDEF YERLE BİR EDİLDİ 

MSB’nin yaptığı açıklamaya göre düzenlenen harekatta içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 17 hedef imha edildi. İcra edilen harekatta azami düzeyde yerli ve milli mühimmat kullanıldı.

TERÖRLE MÜCADELEDE KARARLILIK VURGUSU 

MSB yapmış olduğu açıklamada kararlılık vurgusu yaparak, "Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir" denildi. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1728115549194891717

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...