Tgrt Haber

Tüfekle oynayan dede, yanlışlıkla torununu öldürdü

12 Mart 2016 16:10
Tüfekle oynayan dede, yanlışlıkla torununu öldürdü

İstanbul Bahçelievler'de evinde av tüfeği ile oynayan dede, yanlışlıkla 4.5 yaşındaki torununu vurdu. Hayatını kaybeden minik B.A.K'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alınırken, dede M.D. (52) ise olayda birkaç saat sonra karakola giderek teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre, olay, Bahçelievler'de dün öğle saatlerinde yaşandı. M.D. evin içinde av tüfeği ile oynarken kazayla tetiğe dokununca 4.5 yaşındaki torununu başından vurdu. Acilen hastaneye kaldırılan B.A.K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın şokuyla evden ayrılan dede M.D., birkaç saat sonra Kocasinan Karakolu'na giderek teslim oldu.
Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan minik çocuğun cenazesi, incelemelerin ardından aileye teslim edildi. Minik B.A.K, Avcılar'da kılınacak cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlanacak. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...