Tgrt Haber

Tunceli'de bozayı dehşeti! Pençelerinden kaçamadı, feci şekilde hayatını kaybetti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Haziran 2024 09:57 - Güncelleme : 07 Haziran 2024 09:57

Tunceli'de hayvanlarını otlatmak için araziye çıkardıktan sonra kendisinden haber alınamayan adamın cansız bedenine ulaşıldı. 42 yaşındaki adamın ayı saldırısında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tunceli’nin Nazımiye ilçesine bağlı Dalik bölgesinde meydana gelen olayda; hayvanlarını otlatmak için araziye çıkaran 42 yaşındaki Ergün Yıldız’dan bir süre sonra haber alınamadı.

Yıldız'dan haber alamayan akrabaları hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma​, AFAD ve gönüllülerden oluşan ekipler sevk edildi.

Tunceli'de bozayı dehşeti! Pençelerinden kaçmadı, feci şekilde hayatını kaybetti - 1. Resim

CANSIZ BEDENİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Gece boyunca zorlu arazi şartlarında arama-kurtarma çalışması yapan ekipler, ormanlık alanda Ergün Yıldız’ın cansız bedenine ulaştı.

Tunceli'de bozayı dehşeti! Pençelerinden kaçmadı, feci şekilde hayatını kaybetti - 2. Resim

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASIYDI...

Sedye yardımıyla bölgeden alınan Yıldız’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Nazımiye Toplum Sağlığı Merkezi morguna kaldırıldı.
Evli ve bir çocuk babası olan Yıldız’ın bozayı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...