Tgrt Haber

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Tunceli'de Eren Abluka Sonbahar-Kış 4 operasyonu başlatıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2022 09:45 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 10:04
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Tunceli'de Eren Abluka Sonbahar-Kış 4 operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı'nca Tunceli’de 548 personelin katılımıyla “Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu” başlatıldı.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Eli kanlı terör örgütü PKK​'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek için gerçekleştirilen operasyonlara bir yenisi daha eklendi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Tunceli’de 548 personelin katılımıyla “Eren Abluka Sonbahar-Kış-4 Şehit Jandarma​ Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu” başlatıldığı duyuruldu.

548 PERSONEL GÖREV ALIYOR

Tunceli​ ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanlıkları koordinesinde Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarınca müşterek icra edilen operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 548 personel 44 operasyonel tim görev alıyor.

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Tunceli'de Eren Abluka Sonbahar-Kış 4 operasyonu başlatıldı

"OPERASYONLAR İNANÇLI VE KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Bakanlığın açıklamasında, "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA SONBAHAR-KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...