Tgrt Haber

Tunceli'de operasyon, PKK'nın bölge sorumlusu öldürüldü

22 Eylül 2015 05:20
Tunceli'de operasyon, PKK'nın bölge sorumlusu öldürüldü

Tunceli'de düzenenen operasyonda 3 terörist öldürüldü. PKK'nın bölge sorumlusu olduğu ifade edilen "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir'in de öldürülen teröristler arasında olduğu açıklandı.

Tunceli'de yapılan operasyonda aralarında PKK'nın bölge sorumlusunun da olduğu 3 terörist öldürüldü. Tunceli kırsalında teröristlere yönelik hava destekli operasyonlar sürüyor. Son operasyonda, aralarında bölge sorumlusu olduğu ifade edilen "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir'in de bulunduğu 3 teröristin öldürüldüğü açıklandı. Tunceli Valiliği de, Nazımiye ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında kısa süreli bir başka çatışma yaşandığını, çatışmada 2 PKK'lının yaralı olarak kaçtığını bildirdi. Çatışma sonrası bölgede  yapılan aramada, 1 kalaşnikof, 1 şarjör ile sırt çantası ve gıda malzemesi bulundu. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...