Tgrt Haber

Tunceli’de terör operasyonu:1 terörist etkisiz hale getirildi 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2023 11:08 - Güncelleme : 01 Mart 2023 11:13
Tunceli’de terör operasyonu:1 terörist etkisiz hale getirildi 

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Tunceli’de Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda 1 teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Türkiye’nin terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Gerek yurt içinde gerek ise sınır dışı operasyonlarla teröristlere ağır darbe indiren Mehmetçik​ ve MİT​ bu operasyonlarına bir yenisini ekledi.

1 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Şehit Jandarma Asb. Üçvş. Celil Mutlu operasyonu kapsamında Tunceli’de operasyon gerçekleştirildi.  Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından operasyon düzenlendi. Bir evde PKK/KCK terör örgütü mensubu barındığı bilgisi alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Bölgede arazi arama tarama faaliyetlerinin sürdürüldüğü ifade edilirken ele geçirilen teröristin 24 Aralık tarihinde 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda kaçan bir terörist olduğu değerlendirildiği belirtildi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
sefer 1 Mart 2023 12:49

elerine sağlık

Sonraki Haber Yükleniyor...