Tgrt Haber

Tur firmalarından fırsatçılık! Süper Kupa'yı umreye kattılar 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2023 20:55 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 21:11

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın oynayacağı Süper Kupa Finali’nin Suudi Arabistan’da oynatılması tartışmaları sürerken Hac ve umre organizasyonu şirketleri ise final maçını fırsata bildi. Bir organizasyon şirketi "Umre ve Süper Kupa" adıyla paket çıkardı. 

TFF​, Galatasaray​ ve Fenerbahçe​ arasında oynanacak Süper Kupa​ mücadelesinin Suudi Arabistan’da oynanması konusunda yetkililerle ve her iki kulüple anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu.

Geçtiğimiz ay, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nun Süper Kupa’nın Türkiye’de oynanması konusunda verdiği önerge sarı lacivertli kulüp Divan’ı tarafından kabul edilmişti. Bu karara daha sonra, sarı-kırmızılı kulüpden de destek geldi. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce yaptığı açıklamada hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın, Süper Kupa maçının Arabistan’da oynanması fikrine destek verdiğini söylemişti.

FİNAL MAÇINI FIRSATA ÇEVİRDİLER!

TFF’nin kararını fırsata çeviren tur firmaları Umre ve Süper Kupa Finali paket programı hazırladı.

Bir şirket kişi başı 811 dolara 2 gece 3 günlük maç paketi hazırlarken ayrıca kişi başı 1497 dolara "Süper Umre Süper Kupa" sloganıyla 5 gece 6 günlük farklı bir tur paketi daha hazırladı.

Maç biletinin dahil olduğu 25-30 Aralık tarihleri arasında tura katılacak olanlar ilk gün rehberli umre programı gerçekleştirecek, ikinci gün Mescidi Nebevi'yi ziyaret edecek, üçüncü gün Medine Müzesi ziyareti ve Hz.Muhammed Müze ziyareti gerçekleştirilecek,  dördüncü gün Riyad Turu yapılacak, beşinci gün maça gidilecek ve son gün geri dönüş için yola çıkılacak. 

Tur firmalarından fırsatçılık! Süper Kupa'yı umreye kattılar 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...