Tgrt Haber

Muğla'da tur otobüsü ile otomobil çarpıştı: Biri ağır 10 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2022 18:52 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 19:35
Muğla'da tur otobüsü ile otomobil çarpıştı: Biri ağır 10 yaralı

Muğla'da bir tünel çıkışında tur otobüsü ile otomobil çarpıştı. Feci kaza sonucu biri ağır olmak üzere 10 kişi yaralanırken, bölgeyeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Muğla'nın Dalaman​ ilçesinde akşam saatlerine doğru meydana gelen kaza çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu.

BİRİ AĞIR 10 YARALI​ VAR

Dalaman ilçesi Göcek Tüneli çıkışında meydana gelen kazaya göre; M.A. yönetimindeki tur otobüsü ile R.G. yönetimindeki plakalı otomobil kaza yaptı. Kazada tur otobüsündeki şoför ile birlikte 10 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Otomobil içerisinde bulunan 1'i çocuk 4 kişi ise şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...