Tgrt Haber

Çanakkale'de tur otobüsü su kanalına devrildi, feci kazada ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2022 14:11 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 14:54
Çanakkale'de tur otobüsü su kanalına devrildi, feci kazada ölü ve yaralılar var

Çanakkale'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tur otobüsü su kanalına devrildi. Meydana gelen feci kazada, 1 kişi hayatını kaybederken, 54 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası tüm Türkiye otobüs kazası​ haberleriyle büyük tedirginlik yaşıyor. Son dönemde artan otobüs kazalarına bir yenisi daha eklendi. Kocaeli'den Çanakkale​'ye gelen tur otobüsü Ezine​ ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan su kanalına devrildi.

1 ÖLÜ 54 YARALI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Su kanalına devrilen otobüste 55 kişinin bulunduğu tespit edilirken, araçta yolcu olarak seyahat eden Uğur Seçil Cetinkaya'nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Çanakkale'de tur otobüsü su kanalına devrildi, feci kazada ölü ve yaralılar var

YARALILAR ÇEVREDEKİ HASTANELERE GÖNDERİLDİ

31 yaralı Ezine Devlet Hastanesine, 8 yaralı Ayvacık Devlet Hastanesine, 4 yaralı, Bayramiç Devlet Hastanesine, 4 yaralı ÇOMÜ Araştırma Hastanesine, 5 yaralı ise Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çanakkale'de tur otobüsü su kanalına devrildi, feci kazada ölü ve yaralılar var

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da kaza sonrasında bölgeye gelerek olay yerinde incelemelerde bulundu. Ağır yaralanan yolcu bulunmadığını belirten Vali Aktaş, “Kocaeli’nden ilimize turist getiren tur firmasına ait bir otobüs sabah saatlerinde Ezine ilçemizde yoldan çıkarak yan yatmıştır. Otobüste toplamda 52 yolcu, 3 mürettebat bulunmakta. Kazada maalesef bir yolcumuz hayatını kaybetti. Yaralı vatandaşlar Çanakkale’de bulunan hastanelerde ve çevre ilçelerde bulunan hastanelerde müsaade altındalar. Kazada ağır yaralanan hastamız bulunamamakta. Meydana gelen kazanın sebebi, trafik birimlerimiz, emniyet birimlerimiz, savcımızın nezaretinde araştırılıyor” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...