Tgrt Haber

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirdi: Ankaralılara verdiği sözü tutmadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 14:37 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 15:07
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirdi: Ankaralılara verdiği sözü tutmadı

Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, mevcut belediye başkanı Mansur Yavaş'ın görev süreci boyunca Ankaralılara verdiği sözlerin tutmadığını söyledi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala isimleri belli olan adaylar seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Keçiören'deki Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı görevde olduğu süre boyunca yerine getirmediği vaatler üzerinden eleştirdi.

Ankara'nın son 5 yılının kayıp olduğunu ve her geçen gün borç batağına saplandığının altını çizen Altınok, Yavaş'ın kente değer katan hiçbir esere imza atmadığını söyledi.

Yavaş'ın havalimanı metrosu ve 58 kilometre metro yapma sözünü yerine getirdiğini hatırlatan Altınok, Ankara'da ciddi anlamda bir ulaşım ve trafik problemi olduğunu, binlerce insanın çalışabileceği fuar alanının da bitirilmediğini kaydetti.

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ı eleştirdi: Ankaralılara verdiği sözü tutmadı - 1. Resim

"VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÜVENSİN"

Turgut Altınok'un açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'daki dar gelirli vatandaşlarımız bize güvensin, şu an Ankara Büyükşehir Belediyesinin destek verdiği kaç emeklimiz varsa, sosyoekonomik tarama yapacağız, ihtiyacı olan emeklilerimize ayda 5 bin TL vereceğiz. Bu bütçenin yüzde 10'unu geçmeyecek diğer vereceklerimizle. Biz şeffaf ihalelerle bu kaynağı sağlayacağız"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...