Tgrt Haber

Türk bayrağı sevdasını otomobiline yansıttı

12 Ekim 2015 12:48
Türk bayrağı sevdasını otomobiline yansıttı

Elazığ sokaklarında ay yıldızla süslediği 1987 model aracı ile gezen Çetin Dinç, görenlerin olumlu tepkisi ile karşılaşıyor.

Elazığ'da 40 senedir berberlik yapan Çetin Dinç (52) 1987 model kırmızı aracının her yerine ay-yıldız yaptırdı. Elazığ'da ve çevre illerde Türk bayrağı ile kaplı aracıyla gezen Dinç, her yerde dikkat çekiyor. Sürekli olumlu tepkiler alan Dinç, "Arabamı Türk olduğum, ay ile yıldızı sevdiğim ve Türk vatandaşı olduğum için bu şekle çevirdim” dedi.
Elazığ’daki köyüne de büyük bir bayrak yapmak istediğini ifade eden Dinç, “Elazığ’ın en büyük bayrağını da yapmaya hazırım ve bu konuyla ilgili dilekçemi de sundum. Bayrağı dikmeye de hazırım. Türk bayrağının şanı ve şerefinin, halkın içinde gezmesi için duygularıma dayanarak yaptım. Daha da fazlasını yapacağıma eminim. Bütün halkın beni ne kadar sevdiğini de görüyorum. Şimdiye kadar hiçbir olumsuz tepki almadım ve almamda” diye konuştu.
"IŞIKLARDA BİLE YOL VERİYORLAR"
Arabasıyla Elazığ’ın her yerini dolaştığını ve bütün çevre illere gittiğini belirten Dinç, “Hiçbir olumsuz tepkiyle karşılaşmadım, 2 sefer tek başıma Bingöl'e gittim. Bir kere de Diyarbakır’a gittim. Orada bile olumsuz tepki almadım. Sadece belirli bir kesim tarafından, bazı örgütler tarafından yönlendirmeler oluyor. O da çocuklar, cahilliklerine bağlıyoruz. Tek başına gezen insanım ben, şimdiye kadar gece veya gündüz, sabah 4’de kalkarım gece 12’de yatarım. Kesinlikle hiçbir olumsuz tepkiyle karşılaşmadım. Kötü diyeni görmedim yani. Işıklarda bile yol veriyorlar. Yollarda yol verip, cep telefonlarıyla çekiyorlar. Bazı vatandaşlarımız durduruyor. Özellikle kamerası olanlarla duruyoruz, röportaj yapıyoruz, konuşuyoruz, çekip götürüyorlar. İl dışlarına kadar gitti. Zaten cadde de resmimizi çekmeyen kalmadı. Elazığ, Malatya maçı vardı, gençler ısrar etti. Dayı bizi biraz gezdir diye. Gece 12’ye kadar gezdirdim onları. Gençlerimiz sağ olsunlar bayağıda sevdiler. Elazığlı olarak gurur duyuyorum. Herkesin de bu şekil gurur duymasını istiyorum. Trafik polislerimiz tarafından çok tebrik edildim. Herkes saygı ve sevgiyle karşılıyor. Bir insan attığı adımı, ağzından çıkacak kelimeyi bildikten sonra herkes tarafından sevilir” şeklinde konuştu. 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...