Tgrt Haber

Türkeş, 'Ankara'da 2. savcı suikastı önlendi'

24 Ekim 2015 06:21
Türkeş, 'Ankara'da 2. savcı suikastı önlendi'

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, gündeme ilişkin soruları yanıtladı

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, SABAH Ankara Bürosu'nu ziyaret etti. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Türkeş şu mesajları verdi:  PYD terör örgütüdür. Bu noktada Avrupa'da astigmat var. Bir kişi Türkiye'de eylem yapınca PKK'lı terörist oluyor, Suriye'ye geçip eylem yapınca PYD'li oluyor ve ona 'silahlı mücadele grubu' diyor.
Halep'ten kitlesel göç olursa bu artık AB'nin de problemidir. Türkiye istiap haddini doldurmuştur.
Ankara'daki canlı bomba saldırısı bir terörist grubun tek başına yapabileceği iş değil. Saldırı maksimum ölüm temin edecek tarzda yapılmış.
Ankara'da bir savcıya İstanbul'da şehit edilen savcı Selim Kiraz olayındaki gibi suikast yapılacaktı. Silah başka yerden, terörist başka yerden geldi. Son dakikada önledi.
Türkiye önemli bir dönemeçte. Ekonomik olarak gelişiyor ve 1.358 km sınırı olduğu Irak ve Suriye güvensiz bölge olmasına rağmen demokratik şekilde yaşayışını sürdürüyor. Seçimlerini yapıyor. Saldırıyı, Türkiye'nin dengelerini bozmak, 1 Kasım'a kadar istikrarsızlaştırmak isteyenler yapıyor. Seçim güvenliği konusunda bir sıkıntı yok. Problemli yerler Cizre, Silvan, Nusaybin, Yüksekova, Hakkari. Oy toplamına bakarsanız yüzde 1'dir.
5'inci parti oluşumunun bilgileri Sayın Bahçeli'de. Ciddi bir insandır, blöf yapmıyordur. Demek ki kendisi de içinde. Partisini iktidar yapmak yerine Meclis'e niye 5'inci parti kazandırmaya çalıştığını açık bir şekilde ortaya koyması lazım. 5'inci parti işinin içinde Bahçeli yoksa, bu kadar kesin söyleyemez. MHP'nin içinde Truva atı olarak kimler Meclis'e sokuluyor, bakmak lazım.
1 Kasım seçimlerinin mesuliyeti Bahçeli'dedir. 7 Haziran seçimleri akşamı 'hükümete girmeyiz, olmazsa 15 Kasım'da seçim olsun' diye bağıran insana 'Bugün ne değişti?' diye sorarlar.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi dediğiniz bir tane taş bina. G-20'nin yapılacağı Belek'teki otellerin çoğu bu binadan daha lüks.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...