Tgrt Haber

Son dakika: Türkiye 2023'e 'merhaba' dedi

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
31 Aralık 2022 23:58 - Güncelleme : 01 Ocak 2023 00:34

Son dakika haberi: Tüm yurtta 2023 yılına coşkuyla girildi. Başta İstanbul olmak üzere insanlar birçok kentin merkezi yerlerinde yeni yıla merhaba dedi.

Tüm yurtta vatandaşlar 2022 yılını geride bırakara 2023​'e 'merhaba' dedi. Çeşitli kutlamalar yapan vatandaşların eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. 2023 yılı kutlamaları çerçevesinde sokaklar dolup taştı.

TAKSİM MEYDANI​'NDA COŞKULU KUTLAMA

İstanbul’da yeni yıla vatandaşlar, sokakta girdi. Her yılbaşında yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi, bu yıl da vatandaşların gözde adresi oldu.

Son dakika: Türkiye 2023'e 'merhaba' dedi

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne vatandaşlar adeta akın etti.

Son dakika: Türkiye 2023'e 'merhaba' dedi

2023 yılı kutlamaları çerçevesinde sokaklar dolup taştı. Yaşanan yoğunluk, renkli görüntülere sahne oldu.

GALATA KULESİ'NDE GÖRSEL ŞOV YAPILDI

Yeni yıla Beyoğlu'nda girmek isteyenlerin uğrak noktalarından biri olan Galata Kulesi'nde video mapping yöntemi ile görsel şov yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Mutlu Yıllar, Hoşgeldin 2023' yazılı video gösterisini görenler telefonlarına sarılıp o anları kaydetti.

Yaklaşık 2 dakika süren video gösterimi, kuleye Türk bayrağı yansıtılması ile son buldu. Video gösteriminin 10 dakikada bir aralıklı şekilde gece boyu devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...