Tgrt Haber

NATO'da kritik temas! Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Lloyd James Austin ile görüştü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
16 Haziran 2023 17:06 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 17:37
NATO'da kritik temas! Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Lloyd James Austin ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel'de kritik temaslarda bulundu. Bakan Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile de görüştü.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler​, Belçika'nın başkenti Brüksel​'de düzenlenen NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ikinci gün oturumlarına katılmak için NATO Karargahı'na gitti. Yaşar Güler burada birtakım temaslar gerçekleştirdi.

ABD​ İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile görüştü. Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında bulunduğu NATO Karargahı'nda, ABD Savunma Bakanı Austin ile bir araya geldi.

Görüşmede, NATO, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularının ele alındığı belirtildi.

NATO'da kritik temas! Bakan Güler, ABD'li mevkidaşı Lloyd James Austin ile görüştü

HOLLANDALI BAKAN İLE İŞ BİRLİĞİ TEMASI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu NATO Karargahı'nda Hollanda Savunma Bakanı Ollongren ile de bir araya geldi.

İkili ve bölgesel savunma, güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede Ollongren, yeni görevinden dolayı tebrik ettiği Bakan Güler'e başarı dileklerini iletti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...