Tgrt Haber

Türkiye, Lübnan'daki terör saldırılarını kınadı

13 Kasım 2015 00:15
Türkiye, Lübnan'daki terör saldırılarını kınadı

Türkiye, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen ve çok sayıda kişinin ölümüne yol açan terör saldırılarını şiddetle kınadı.

 Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Beyrut'ta gerçekleştirilen ve çok sayıda ölüm ve yaralanmalara yol açan terör saldırılarını şiddetle kınıyor, dost ve kardeş Lübnan halkına içten taziye dileklerimizi sunuyoruz. Saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

Bölgenin içinden geçmekte olduğu hassas dönemde, Lübnan halkının sağduyulu davranmasının ve ülkede ulusal dayanışma içinde hareket edilmesinin öneminin vurgulandığı açıklamada, "Türkiye, Lübnan'ın huzur, istikrar ve güvenliği için Lübnan Devleti ve halkına desteğini sürdürecektir" ifadesi kullanıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...