Tgrt Haber

TUSAŞ saldırısında şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ekim 2024 20:46 - Güncelleme : 23 Ekim 2024 22:02

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda 5 şehidimizin ve 22 yaralının olduğu açıkladı. Saldırganlar TUSAŞ'ın önüne gasbettikleri taksi ile gelirken şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu. 

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 5 vatandaşımız şehit​ olurken 22 kişi de yaralandı. Saldırganlar olay yerine gasbettikleri taksi ile gelirken taksi şoförünün arkadaşı konuştu.

Şehit edilen taksi şoförünün arkadaşı olay anında taksi durağında olmadığını belirtti. Ticari taksinin şoförünün arkadaşı olduğunu söyleyen Rıfat Albus, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Her zaman abi kardeş gibiydik" dedi.

TUSAŞ saldırısında gasp edilen taksi şoförünün arkadaşı konuştu! - 1. Resim


"ÇOK SEVDİĞİM BİR KARDEŞİMDİ"

Rıfat Albus'un açıklaması şu şekilde:

"Sabah 05.00'te kalkıp da insanları işine getirmek için uğraşan bir insandır. Şu durağın içinde savaş veren bir insandır. Yıllardan beri ekmek kavgasındalar. Ölümle savaştılar. Durağın sahibinin oğluydu, ismi Murat'tı. Çok sevdiğim kardeşimdi. Her zaman abi kardeş gibiydik"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatma23 Ekim 2024 20:48

Bu kadar acımasızca bir eylem, nedir bu günün çağı Allahım sağ kal ırların

Sonraki Haber Yükleniyor...