Tgrt Haber

Tekirdağ'da tütün kaçakçıları yakalandı: 31 bin boş makaron ele geçirildi

Editör: Coşkun Alperen Yıldırım / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2023 12:07 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 12:14
Tekirdağ'da tütün kaçakçıları yakalandı: 31 bin boş makaron ele geçirildi

Tekirdağ'da tütün ve tütün mamulleri kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak tütün ve tütün mamulü ele geçirilirken 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet güçleri tarafından kaçakçılıkla mücadelede istikrar sürüyor. Tekirdağ​ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında çok sayıda kaçak tütün​ ve tütün mamulü ele geçirildi. 

BİNLERCE BOŞ MAKARON BULUNDU

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık​ ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çorlu​ ilçesinde tütün kaçakçılığına yönelik bir operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon kapsamında 1 ikamet ve 1 iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 800 adet doldurulmuş makaron, 370 paket sahte bandrollü sigara, 31 bin adet boş makaron, 48 adet farkı gramajlarda paketli tütün ve 9 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen 2 kişi hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem başlatıldı. 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...