Tgrt Haber

Tuzla’da büyük yangın! İş yeri küle döndü 

07 Aralık 2022 00:24 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 00:43

Tuzla'da bir site altından bulunan iş yeri alevlere teslim oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. 

Olay akşam saatlerinde 22:00 sıralarından Tuzla​ Ahmet Yesevi mahallesi Alaaddin sokakta bulunan bir sitenin alt kısmında ki mobilya imalathane deposunda meydana geldi.

Yangın​ kısa sürede 600 m2 alanın her yerine sıçraması sonucu mobilya imalathane deposu alevlere teslim oldu. Yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine Anadolu yakasında bulunan çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Çıkan yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. 

İŞ YERİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ 

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, yangında ölen ve yaralanan olmadı. İş yeri kullanılamaz hale geldi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri ise kontrol amaçlı şerit çekerken, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.

Çıkan yangında dumandan etkilenme ihtimaline karşı, olay yerinden ambulans ekipleri hazır şekilde bekledi.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...