Tgrt Haber

Son dakika: Tuzla’da zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Mart 2023 09:08 - Güncelleme : 20 Mart 2023 09:34

Son dakika haberi: İstanbul Tuzla Tem Otoyolu’nda zincirleme kaza meydana geldi. TIR, arıza yapan İETT otobüsü ve yol bakım aracına arkadan çarpması sonucunda ilk belirlemelere göre İETT şoförü ile yol bakım personeli hayatını kaybetti. 3 kişinin de yaralandığı belirtilen kazada yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. 

Sabahın erken saatlerinde meydana gelen kaza​ ajanslara son dakika olarak düştü. Tuzla Tem Otoyolu Aydınlı mevkiinde meydana gelen kazada Ömer Erova yönetimindeki TIRşoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arıza yaptığı için emniyet şeridine park eden Hasan Doğan yönetimindeki İETT otobüsüne ve otobüs​ yardımına gelen yol bakım aracına arkadan çarptı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada İETT şoförü Hasan Doğan olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yol bakım çalışanı Umut Can Çankır'ın da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine iki şeridin kapanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. TEM Otoyolu'nda oluşan uzun araç kuyrukları havadan görüntülendi.

Son dakika: Tuzla’da zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...