Tgrt Haber

Üç çocuğunun gözü önünde vahşet: Önce eşini sonra kendini vurdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Eylül 2024 03:06 - Güncelleme : 01 Eylül 2024 06:10

Adıyaman vahşi bir kadın cinayetinin adresi oldu. Ekrem Daşçan eline silah alarak eşini kovalamaya başladı. Silahından çıkan kurşunlarla üç çocuğunun annesi eşini öldürdü. Ardından kendi canına kıydı. Tüm bu vahşet çocukların gözü önünde yaşandı.

Adıyaman​'da aile katliamı yaşandı. Ekrem Daşçan eşini çocukların gözü önünde başından vurduktan sonra intihar etti. Bahçelievler Mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerindeki aile evinde çıkan kavga katliama dönüştü. Evdeki 1, 4 ve 7 yaşındaki çocuklar bu olanlara şahit oldu.

Üç çocuğunun gözü önünde vahşet: Önce eşini sonra kendini vurdu - 1. Resim

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ANNELERİNİ VURDU

Olaya göre Merve Daşcan (25), ile eşi Ekrem Daşcan (36), arasındaki büyüyen tartışmada Ekrem Daşcan, eline aldığı tabancayla eşini kovaladı. Eşini evlerinin giriş kısmında yakalayan Ekrem Daşcan, Merve Daşcan'ı başından vurdu. Eşini öldüren Ekrem Daşcan daha sonra aynı tabancayla eşinin cenazesi başında kendi canına kıydı. Silah sesleri ve evde bulunan 1, 4 ve 7 yaşındaki çocukların çığlık seslerini duyan vatandaşlar, olay yerine koşarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

Üç çocuğunun gözü önünde vahşet: Önce eşini sonra kendini vurdu - 2. Resim

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri Merve ve Ekrem Daşcan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ile olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Merve ve Ekrem Daşcan'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Öte yandan yaşanılan vahşete şahit olan çocuklar ise polis ekiplerince alınarak olay yerinden götürüldü.

Üç çocuğunun gözü önünde vahşet: Önce eşini sonra kendini vurdu - 3. Resim
Polis ekipleri yaşanılan olay sonrası Merve ve Ekrem Daşcan'ın ailelerinin bir birine saldırmaması ve olumsuzlukların olmaması için morgda güvenlik önlemleri aldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ahmet 5 Eylül 2024 22:01

çocuklar için çokçok çok üzüldüm vallahi,ömür boyu anne baba eksikliği yaşayacaklar,ne kadar zor onlar için,kime gidecekler nasıl büyüyecekler bugün hep bunu düşündüm,keşke anneleri yaşasaydı Allahım sen yardım bu 3 masum çocuğa amin

Sonraki Haber Yükleniyor...