Tgrt Haber

Tatilcileri üzecek haber: Üç ilde denize girmek yasaklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 13:46 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 13:56
Tatilcileri üzecek haber: Üç ilde denize girmek yasaklandı

Kaymakamlıklardan tatilcileri üzecek bir haber geldi. Kocaeli, Zonguldak ve Sakarya'da bazı plajlarda olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün denize girmek yasaklandı. Peki hangi plajlarda denize girmek yasak? Detaylar haberimizde...

Meteoroloji'nin (MGM) günlerdir uyarılarda bulunduğu Marmara​ ve Karadeniz​ bölgesinde şiddetli fırtına​ etkisini göstermeye başladı. Olumsuz hava şartlarıyla birlikte yetkililerden peş peşe yeni kararlar geldi.

Kandıra​ Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz şartları sebebiyle bugün ilçede mavi bayraklı Kerpe, Kovanağzı, Miço, Kumcağız ve Cebeci plajları dışındaki tüm plaj ve koylarda denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu duyuruldu.

RİP AKINTISI TEHLİKESİ

Sakarya'nın Karadeniz'e kıyı ilçeleri Karasu, Kocaali ve Kaynarca'da da yoğun dalga ve rip akıntısı nedeniyle bugün denize girilmesine müsaade edilmeyecek.

Zonguldak'ta da sadece Kapuz plajında rüzgar nedeniyle denize girişler yasaklandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...