Tgrt Haber

Üç ilde orman yangını! Ekiplerin müdahalesi sürüyor

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
04 Kasım 2023 16:23 - Güncelleme : 04 Kasım 2023 16:38

Muğla, Çanakkale ve İzmir'de çıkan orman yangını sonrası ekipler ayrı noktalarda harekete geçti. Yangınlara müdahale sürüyor.

Çanakkale​'nin Gelibolu​ ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Muğla​'nın Yatağan ilçesinde de çıkan orman yangınına ekiplerce müdahale ediliyor. Bencik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü hava ve kara araçları ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangını karadan yaptığı müdahaleyle kontrol altına almaya çalışıyor.

Üç ilde orman yangını! Ekiplerin müdahalesi sürüyor

İZMİR'DE DE YANGIN

İzmir'in Dikili ilçesinde makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Gazipaşa Mahallesi'nde sitelere yakın bir konumda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kuvvetli rüzgarın etkili olduğu bölgedeki yangına 2 helikopter ile havadan da müdahale ediliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...