Tgrt Haber

AJet uçağında kriz! Yolcular Erzurum'a geldi, valizler İstanbul'da kaldı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ağustos 2024 15:32 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 16:31

İstanbul-Erzurum uçağında seyahat eden yolcular valizlerin İstanbul'da unutulduğu duyunca şaşkına döndü. Yolcular mağduriyetlerinin hemen giderilmesini talep etti.

A Jet firmanın İstanbul-Erzurum seferinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Erzurum​'a inen yolcular valizlerini almak istediğinde yetkililerin 'valizleri İstanbul​'da unuttuk' cevabıyla karşılaştı. 

VALİZLER SONRAKİ SEFERLE GÖNDERİLECEK 

Havaalanında yolcular ile görevliler arasında tartışmalar yaşanırken, valizlerin daha sonraki seferle Erzurum’a gönderileceği bildirildi.

YANLIŞ PİSTE İNİŞ YAPMIŞTI

Öte yandan aylar önce Ankara-Ercan seferini yapan 'VF555' sefer numaralı AJET​ uçağı yanlış piste iniş yapmıştı. Pilot hatası nedeniyle meydana gelen olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İNİŞ TAKIMLARI AÇILMADI 

Ayrıca, AJet'in Trabzon-Bursa uçuşunu gerçekleştiren uçağı, İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek iniş için izin istemiş, uçak iniş takımları açılmadığı için İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapmıştı. 
 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...