Tgrt Haber

Taksiciye dehşeti yaşattılar: Para yok dayak var!

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2022 12:27 - Güncelleme : 17 Eylül 2022 16:04

Ankara’da biri erkek 2 kadın yolcu ücretini ödemedikleri taksi şoförünü öldüresiye dövdü. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga bitti. Taksi şoförü hastaneye kaldırılırken saldırganların yakalanması için polis çalışma başlattı. Kavga anları cep telefonu kameralarına böyle yansıdı.

Ankara’nın Altındağ​ ilçesine bağlı Çalım Sokak’ta yol ücretini ödemeyen müşteriler bir taksi şoförünü öldüresiye dövdü.

TAKSİCİYE ÖLDÜRESİYE DAYAK

İddiaya göre taksi sürücüsü Ferhat Özdemir ile yol ücretini ödemeyen 3 yolcu arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yolcular araçtan inerek yolda buldukları taşları taksinin üzerine attı. Saldırganlar bununla da yetinmedi, taşlarla saldırdıkları taksi şoförünü tekme tokat dövmeye başladı. Çevredeki esnaf araya girince kavga sonlandı. Taksiciyi döven şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Vücuduna aldığı darbeler sonrası yaralanan taksici​ hastaneye kaldırıldı. Taksicinin hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken biri erkek ikisi kadın olan saldırganların yakalanmasına yönelik ise çalışma başlatıldı.

Taksiciye dehşeti yaşattılar: Para yok dayak var!

“YOLCULAR DA PARAYI VERMEMİŞ”

Kavgaya şahit olan esnaflardan Şakir Akyol, “Dün taksinin içerisinden inenler taksiciyi paramparça edip dövdüler. Taksici yolcuları buraya kadar getirmiş. Yolcular da parayı vermemiş. Taksicini arabasına kayalarla, taşlarla saldırdılar. Saldıranlardan ikisi kadın birisi erkekti. Kadınlar para vermemek ve ortalığı karıştırmak için ‘Üzerimize zorla araba sürdüler’ dedi. Taksicinin sıyırıkları vardı. Hastaneye gitti. Burada elini yüzünü yıkadık. Durumu kötüydü” ifadelerini kullandı.

“VİDEO ÇEKTİĞİMİZİ GÖRÜNCE KAÇTILAR”

Kavgayı ayıran esnaflardan Kenan Kurçeren ise, “Taksinin durduğunu gördüm. Sonra da bir kadın ve erkeğin taksiciye saldırdığını gördüm. Taşları yerden alıp taksinin üzerine attılar. Sonra da taksiciye vurdular. Araya girip ayırdık. Taksi ücretini ödememişler. Ardında da tartışma çıkıyor. Taksiciyi darp ediyorlar. Kaburgasında kırık oluşmuş taksicinin. Saldırganlar da bizim telefonla videoya çektiğimizi görünce kaçtılar” diye konuştu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...