Tgrt Haber

Ukrayna Büyükelçiliği'nden en acı paylaşım: Hani sivilleri vurmuyordunuz?

26 Şubat 2022 15:40 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 15:51
Ukrayna Büyükelçiliği'nin paylaştığı fotoğraflar, savaşın korkunç yüzünü gözler önüne serdi.

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırılarının üçüncü gününde, Ukrayna Büyükelçiliğinin resmi Twitter hesabında paylaştığı fotoğraflar gören herkesi üzdü. 7 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu belirtilen görüntülerde çocuğun savaş esnasında yaralandığı ifade edildi. Fotoğraflar, akıllara Rusya'nın günlerdir yaptığı 'Sivilleri vurmuyoruz' açıklamalarını bir kez daha gündeme getirdi.

Ukrayna Büyükelçiliği'nin paylaştığı fotoğraflar, savaşın korkunç yüzünü gözler önüne serdi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının üçüncü gününde, bölgeden acı fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Rus askerlerin bir binayı patlattığı görüntülerin ardından kreş ve hastaneleri vurduğuna dair iddialar da ortaya atılmıştı. Bugün Ukrayna Büyükelçiliği'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımı ise gören herkes savaşa bir kez daha lanet etti. 

SAVAŞIN KORKUNÇ YÜZÜ

Yaşanan dehşeti gözler önüne seren fotoğraflar, Rusya'nın üç gündür üstüne basarak söylediği 'Sivilleri vurmuyoruz' iddiasını yeniden gündeme taşırken görsellerin, çatışmada yaralanan 7 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu öne sürüldü.

Rusya’nın Ukrayna işgali devam ederken savaşın korkunç izleri de gözler önüne seriliyor. Ukrayna Büyükelçiliği, günlerdir süren Rus işgalinin korkunç yüzünü, paylaştığı ağır yaralı çocuğun fotoğrafıyla duyurdu.

Ukrayna Büyükelçiliğinden yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

“Savaşın en büyük mağduru çocuklardır. Fotoğrafta 7 yaşındaki masum erkek çocuğu görüyorsunuz. Rus işgalcilerin açtığı ateş sonucunda ağır yaralandı. Çok kan kaybederek hastaneye sevk edildiğinde bilinci kapalıydı. Ohmatdyt Hastanesi yaralı çocukları kabul etmeye devam ediyor”

Ukrayna Büyükelçiliği'nden en acı paylaşım: Hani sivilleri vurmuyordunuz?

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...