Tgrt Haber

Ukraynalı sürücü, İstanbul'da çarptığı yayayı hayattan kopardı!

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2024 11:34 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 11:45

Ukrayna’nın Kiev şehrinden yaklaşık bin 500 kilometre yol gelen Ukrayna uyruklu tır sürücüsünün Kağıthane'de çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Ukrayna’nın Kiev şehrinden yaklaşık bin 500 kilometre yol gelen Ukrayna​ uyruklu tır sürücüsü​ Kyslitskyi Anori, iş için İstanbul​'a geldi.  İstanbul’a geldiğinde gideceği yere ulaşmak için navigasyon açan sürücü, Kağıthane​'de karşıdan karşıya geçmek isteyen 73 yaşındaki Süleyman Öztürk'e çarparak hayattan kopardı. 

Polis tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen sürücünün ise adli makamlarca serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

UKRAYNA'DAN GELDİ, KAZAYA KARIŞTI

Yaşlı adamın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenilmişti. Kazadan sonra yaklaşık 1 hafta yoğun bakım servisinde tedavi gören Süleyman Öztürk’ün hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Öztürk’ün kaza sonucu kaburgasının, kalça kemiğinin ve omurgasının kırıldığı buna bağlı olarak da iç kanama geçirdiği bilgisine ulaşıldı.


SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak inceleme yapmıştı. Kazayla ilgili tutanak tutan polis ekipleri, asli kusuru yaşlı adama verirken, Ukrayna uyruklu sürücü Anori’yi ifadesi almak ve adli işlemlerini yapmak üzere emniyete götürmüştü.

Emniyette ifadesi alınan sürücü, yaşlı adamın bir anda yola çıktığını ve tırın kör noktasında kaldığı için görmediğini söylediği öğrenilmişti. Ukraynalı sürücünün ilk etapta “taksirle yaralama” suçundan adli işlem yapılması sonrasında adliyeye sevk edildiği, savcılı ifadesi sonrasında ise serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...