Tgrt Haber

Ulaştırma Bakanlığı binasında yangın paniği

11 Ağustos 2014 13:40
Ulaştırma Bakanlığı binasında yangın paniği

Tophane'de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ait binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Tophane'de Galaport projesinin inşa edileceği alanda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na ait olan bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 5 katlı binanın 4'üncü katında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, binayı yoğun duman içinde bıraktı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Boş olduğu öğrenilen binadaki yangına müdahale eden bir itfaiye eri yoğun dumandan etkilendi. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekibi, soğutma çalışması başlattı. Yangını gören bir vatandaş, “Bu bina Türkiye Denizcik İşletmesi'ne aitti. Yangın bir anda çıktı. Cumartesi akşamı da çıkmıştı. Bunun tesadüf olmadığını düşünüyorum. Bina 2 aydır boş” dedi.  Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme sürüyor.

 
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...