Tgrt Haber

Uludağ doldu taştı! Pistlerde adım atacak yer kalmadı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Şubat 2024 16:07 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 16:12

Yarıyıl tatili ve hafta sonu birleşince Uludağ'da adeta izdiham oluştu. Kayak pistleri dolup taşarken, yoğunluk havadan böyle görüntülendi.

Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezi Uludağ’a somestr tatilinin son hafta sonunda aileleriyle birlikte gelen binlerce vatandaş, güzel havanın tadını çıkarttı. Hava sıcaklığının -7 derece olduğu Uludağ’daki kayak​ pistlerindeki kar kalınlığı 68 santimetre olarak ölçüldü. Ziyaretçi akınına uğrayan Uludağ’da yerli ve yabancı turistlerin eğlendiği görülürken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminlerine göre önümüzdeki Cuma günü itibariyle kar yağışı​ etkisini gösterecek.

PİSTLER DOLDU TAŞTI 

Sömestr tatilinin tadını sevenleriyle çıkaran vatandaşlar o anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirirken, ziyaretçi akınına uğrayan Uludağ’da yoğunluk havadan böyle görüntülendi. Uludağ​ kar ve güneşin keyfini çıkaran vatandaşlar, sevenleriyle hoş vakit geçirdiğini belirtirken, "Güzel bir hafta sonu, Uludağ​ her zamanki gibi muhteşem. Herkese tavsiye ediyoruz" mesajı verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...