Tgrt Haber

Uludağ'da ikinci cansız beden de bulundu

18 Aralık 2019 13:36
Uludağ'da ikinci cansız beden de bulundu

Bursa Valiliği Uludağ'da Küreklidere Şelalesi yakınlarında ikinci cansız bedennin de bulunduğunu açıkladı. Öğle saatlerinde bulunan cansız bedenin Efe Sarp'a ait olduğu kesinleşirken, ikinci cansız bedenin de Mert Alparslan’a ait olduğu açıklandı.

Uludağ'da 17 gündür devam eden arama kurtarma çalışmalarında sonuç alındı. AFAD, JAK, JÖH ve sivil arama kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Küreklidere Şelalesi yakınlarında öğle saatlerinde Efe Sarp'ın cansız bedeni bulundu. 37 yaşındaki Sarp'ın cansız bedenine 1200 metre mesafede ikinci bir cansız beden daha bulundu. İkinci cansız bedenin Mert Alparslan'a ait olduğu öğrenildi.

1 Aralık tarihinden beri aranan kayıp dağcılardan Efe Sarp’ın bugün Küreklidere kanyonunda bulunan cenazesi askerî helikopterle İl Jandarma Komutanlığına getirildi. Buradan 112 ambulansıyla alınan cenaze otopsi için Adlî Tıp Kurumu’na götürüldü.

Öte yandan Mert Alparslan’ın cenazesi de ormanlık alandan ekipler tarafından indirilerek Kestel Gölçukuru mevkiine getirildi. Oradan ambulansla adlî tıbba kaldırılacak.

Uludağ'da ikinci cansız beden de bulundu

Mert Alpaslan (solda) ve Efe Sarp 1 Aralık'ta kaybolmuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...