Tgrt Haber

Ümit Özdağ'ın otobüsünde yangın çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2023 14:16 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 15:14
Ümit Özdağ'ın otobüsünde yangın çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara'ya yürüyüş başlatmak için geldiği İnebolu'da büyük bir şok yaşadı. Özdağ'ın otobüsünde yangın çıktı.

Zafer Partisi​ Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet'in 100. Yılı olan 29 Ekim 2023 için parti olarak bir dizi kutlama yapılacağını ve bu kutlamaların ilk ayağı olarak İnebolu'dan Ankara​'ya yapacakları yürüyüş​ olacağını duyurmuştu. Özdağ'da bu yürütüş için İnebolu​'ya gitti ama hiç beklemediği bir şey oldu...

Ankara'ya yürümek için İnebolu'ya gelen Özdağ'ın seçim otobüsünde yangın çıktı. İçinde partililerin bulunduğu otobüsün yandığını görenler hemen durumu ekiplere bildirdi.

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Alevlere ilk müdahale yangın söndürme tüpleri ile yapılırken bölgeye kısa sürede ulaşayan itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Olayda yaralanan olup olmadığına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...