Tgrt Haber

Acımasızca tetiğe art arda bastı: Ümraniye’deki silahlı saldırıya ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ocak 2023 09:37 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 09:51

İstanbul Ümraniye’de yol verme meselesinden çıkan silahlı kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kurşunların hedefi olan 1 kişinin hayatını kaybettiği 4'ü ağır 6 kişinin de yaralandığı olayda, dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbulÜmraniye​'de oto sanayide 2 sürücü​ arasında yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirine giren sürücüleri, sanayi sitesi esnafı ayırmak istedi.

Sürücünün biri olay yerinden ayrıldı ancak diğeri otomobilinin başında beklemeye devam etti. Bu sırada bir türlü sakinleşmeyen sürücü kimse durduramadı.

SALDIRGAN SÜRÜCÜYÜ ESNAF ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Aniden silahına sarılan sürücü, ateş ederek 6 esnafı yaraladı. Bu sırada yere düşen silahı esnaflardan biri aldı ve saldırgan sürücüyü vurarak etkisiz hale getirdi. 

Saldırı sonrası haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 4’ünün durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...