Tgrt Haber

Üniversite yemekhanesinde skandal olay: Yemeğin içinden mermi çıktı!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Ocak 2023 23:27 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 23:43
Üniversite yemekhanesinde skandal olay: Yemeğin içinden mermi çıktı!

Hacettepe Üniversitesi'nde öğlen yemeği için yemekhaneye giden öğrenci, pilavından çıkan mermiyi görünce şok oldu. Sosyal medyada kısa sürede infial yaratan olay akıllara 'Gibi' dizisindeki meşhur sahneyi getirdi. 

Yurt ve üniversite yemekhanelerinde servis edilen yemeklerin içinden bu zamana kadar çıkan gıda dışı nesneler, insanları şaşkınlığa uğratmış ve sosyal medyada sıkça konuşulmuştu. 

PİLAVDAN MERMİ​ ÇIKTI!

Hacettepe Üniversitesi’nin yemekhanesindeki pilavdan çıktığı iddia edilen mermi çekirdeği bu skandalların en büyüğü olarak kayıtlara geçti.

‘Hacettepe Ayakta’ isimli Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafa "Hacettepe Üniversitesinde öğle yemeğinde bir öğrencinin tabağından ‘mermi’ çıktı" notunu düştü.

AKILLARA MEŞHUR SAHNE GELDİ  

Hacettepe Üniversitesi​'nde yaşanan skandal, Exxen plartformunun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Gibi'deki sahneyi akıllara getirdi

Yılmaz, İlkkan ve Ersoy adındaki üç karakterin başından geçen absürt olayların ele alındığı bu dizide, Yılmaz karakterinin dinlenme tesisinde satın aldığı çorbadan çıkan mermi izleyenleri güldürmüştü. 

Yılmaz karakterinin mermiyi görünce, "Allah’ın dinlenme tesisinde bu ne sembolizm?" tepkisi Hacettepe Üniversitesi'nde yaşanan olayla bağdaştırıldı.

Üniversite yemekhanesinde skandal olay: Yemeğin içinden mermi çıktı! 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...