Tgrt Haber

Üniversitede çalışan Esra Tekin eşi patlamada can verdi

08 Haziran 2016 15:40
Üniversitede çalışan Esra Tekin eşi patlamada can verdi

İşadamı Hakan Tekin’in İstanbul Üniversitesi’nde çalışan eşi Esra Tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları anlaşıldı.

İstanbul Üniversitesi çalışanı Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin Vezneciler'deki patlamada birlikte can verdi. Bombalı saldırıda ölenler arasında İstanbul Üniversitesi çalışanı Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin de vardı.  İşadamı Hakan Tekin’in İstanbul Üniversitesi’nde çalışan eşi Esra Tekin’i işe bırakırken saldırıya yakalandıkları anlaşıldı. İstanbul Vezneciler’deki bombalı saldırıda yaşamını yitiren sivillerden 4’ünün cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alındı

ESRA TEKİN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ'NDE MEMURDU

Yaşamını yitirenlerden Esra Tekin ve Hakan Tekin çiftinin cenazeleri de yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’ndaki gasilhaneye götürüldü.  

İstanbul Üniversitesi de Esra Tekin için taziye mesajı yayınladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...