Tgrt Haber

Ünlü estetikçinin sahte imzasıyla akılalmaz dolandırıcılık! Foyası ortaya çıkınca hastaneyi kurşunladı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ağustos 2024 12:44 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 12:51

İstanbul Küçükçekmece’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. İşletmek için ruhsat sahibiyle anlaşan Op. Dr. M.Y. sahte imzayla hastaneyi üstüne yapmak istedi. Yapılan sahtecilik anlaşılınca taraflar davalık oldu. bunun üstüne Dr. M.Y. hastaneyi kurşunlattı. Olayla ilgili 11 kişi gözaltına alınırken, dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

Dehşet verici olay geçtiğimiz haziranda yaşandı. Özel bir hastanenin işletmesi için ruhsat sahibiyle anlaşan Op. Dr. M.Y, ruhsatı sahte imzayla üstüne yapmak istedi.  

Durum fark edilince sözleşmesi iptal edildi ve doktor M.Y. hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

birkaç gün sonra doktor yanındakilerle hastaneye gelip yetkilileri ve ruhsat sahibinin yakınını tehdit etti. İhbar üzerine polis ekipleri sahtekar doktoru yakaladı.

Yaşanan bu anlar hastanenin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

"PATRONUNU ARA BURAYA GELSİN"

Şahıslardan şikayetçi olan R.K., ilk ifadesinde “Hastanenin tüm tadilat işlerine ben bakmaktayım. Rutin işlerle uğraştığım sırada daha önceden, amcam olan Ş. G. hastaneyi kiraladığı M. isimli şahıs ve yanında 6 şahısla birlikte hastaneye geldiler.

 Ben bu şahısları hastanenin girişinde gördüm ve yanlarına gittim. Daha önceki bir tarihte bu şahıslar bizim tarafımızdan dolandırıldıklarını iddia ederek şikayetçi olduklarından dolayı ben konuya kısmen hakimdim.

M. isimli şahıs bana bağırarak 'Patronunu ara çabuk buraya gelsin' dedi. Ben M. isimli şahsa sakin olmasını söyleyerek üst katta bulunan müsait bir odaya davet ettim ve buyurun konuşalım dedim. Odaya çıktığımızda M.Y. isimli şahsın yüksek sesle konuşmasından dolayı hastanede çalışan M.A. ve C. V. isimli çalışanlar odaya geldi.

"HASTANEYİ BAŞINIZA YIKARIM"

M, isimli şahıs bağırarak "Bu hastaneyi başınıza yıkarım, ya bana 1 milyon dolar vereceksiniz ya da bu hastane artık benimdir. Hepinizi öldürürüm lan" dedi. Bende amcamı arayacağımı, sakin olmasını ve problem ne ise çözüleceğini söyledim. Fakat bu şahsı bir türlü sakinleştiremedim” dediği öğrenildi.

BİNAYI KURŞUNLATTI 

Yaşanan bu olaydan 4 gün sonra sabaha karşı 05.30 sıralarında motosikletle gelen silahlı saldırganlar tarafından hastane kurşun yağmuruna tutuldu.

Olay sonrasında soruşturmayı yürüten İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonla 11 kişiyle birlikte gözaltına alınan doktorun ünlü estetik cerrahi Op. Dr. M.Y. olduğu ortaya çıktı.

SÖZLEŞME İPTAL EDİLDİ 

Yüz ve vücut estetiği alanda uzman olan Op. Dr. M.Y. hakkında şikayette bulunan hastane sahibi Ş.G..’nin iddialarına göre, olaydan önce hastanenin işletmesi için ruhsat sahibiyle anlaşan Op. Dr. M.Y.,’nin bir süre sonra sahte imzayla hastane ruhsatını kendi adına geçirmeye çalıştı.

Bu girişimi fark eden ruhsat sahibinin ise M.Y. ile yaptığı işletme sözleşmesini iptal ederek suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
Doktorun Hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...