Tgrt Haber

Ünlü oyuncu Ümit Acar'ın Kuşadası’ndaki domuz paylaşımı gündem oldu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2024 23:51 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 23:56

Ünlü oyuncu Ümit Acar, Kuşadası'nda doğayla iç içe geçirdiği anları takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Son olarak, yürüyüş sırasında karşılaştığı beklenmedik bir manzara sosyal medyayı salladı. Acar, Kuşadası sokaklarında dolaşan bir grup domuzu görüntülediği bir video yayınladı.

Kurtlar Vadisi​'nin unutulmaz ismi Ersoy Ulubey karakteriyle tanınan Ümit Acar, Aydın'ın Kuşadası​ ilçesinde yürüyüş yaptığı sırada karşılaştığı domuz​ sürüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

“ZARARSIZLAR”

Kurtlar Vadisi dizisinde Ersoy Ulubey karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ümit Acar, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile dikkat çekti. Acar, Kuşadası'nda yürüyüşe çıktığı sırada çektiği videoda, "Gördüğünüz gibi domuzlar istila etmişler Kuşadası'nı. Herhalde aç kalmışlar hayvanlar, sanıyorum yiyecek bulmak için geldiler. Şayet yolunuz Kuşadası'na düşerse bu görüntülerle karşılaşabilirsiniz. Sakın endişe etmeyin, herhangi bir şey yapmıyorlar, zararsızlar" diye konuştu.

Acar'ın bu paylaşımı sosyal medyada ilgi görürken, birçok yorum aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...