Tgrt Haber

Üsküdar tünelde aşırı hız ölüm getirdi: Sürücü hayatını kaybetti

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Eylül 2024 04:03 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 05:53

Üsküdar'da motosikletin aşırı hız sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak kaza yaptı. İki kişinin bulunduğu kazada sürücü yaşamını yitirdi.

Şile Yolu Vecdi Diker Tüneli Ümraniye​ istikametinde gece 02.00 sıralarında motosikletli bir kişi yanındaki yolcuyla beraber kaza yaptı. Sürücü Yaver Fatih Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti, Funda Çırak Ö. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri geldi.  Kazada yaralanan Funda Çırak Ö. hastaneye götürüldü.Üsküdar tünelde aşırı hız ölüm getirdi: Sürücü hayatını kaybetti - 1. Resim

Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yerde güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrollü olarak sağlarken, tünelin içinde trafik sıkıştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında motosiklet sürücüsünün cansız bedeni morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...