Tgrt Haber

Üsküdar'da feci kaza! Park halindeki minibüse çarpıp takla attı: 2 yaralı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
17 Şubat 2024 06:48 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 06:48

Üsküdar'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki servis minibüsüne çarparak takla attı.

Kaza​ 02.30 sıralarında Barbaros Mahallesi​ Nuh Kuyusu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Dilara T. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarında park halindeki servis minibüsüne çarparak takla attı. 

İhbar üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu sürücü​ Dilara T. ve yanındaki yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle Nuh Kuyusu Caddesi Kadıköy istikameti trafiğe kapandı. Aracın çekici yardımıyla kaldırılması sonucu trafik akışı yeniden normale döndü. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Üsküdar'da feci kaza! Park halindeki minibüse çarpıp takla attı: 2 yaralı - 1. Resim

Olayla ilgili konuşan Samet Demirtaş, "Işıklar yanmıyordu gece olduğu için. Aracın hızla gelmesi sonucu bir ses geldi. Dönemeçte takla attı ve servis aracına vurdu. Geldiğimizde durumları iyiydi, bir şeyleri yoktu. Servis aracında kimse yoktu. Takla atan otomobilde 2 kişi vardı. Ben geldiğimde 5-10 saniye içinde çıktılar. Durumlarında pek bir şey yok, ufak tefek kanamalar var" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...