Tgrt Haber

Uyuşturucu bağımlısı oğlunu boğazlayarak öldürdü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Kasım 2022 03:09 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 03:18
Uyuşturucu bağımlısı oğlunu boğazlayarak öldürdü

Kocaeli’de uyuşturucu bağımlısı oğlunun saldırısına uğrayan baba, oğlunun boğazını sıkarak ağır yaraladı. Olay sonrası baba gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan oğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli​'de uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Yunus Şen ve babası Ş.Ş. arasında akşam saatlerinde büyük bir tartışma​ çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüdüğü olayda, Yunus Şen, babasına saldırdı. Oğlunun saldırısına karşılık veren baba​ Ş.Ş. oğlunun boğazını sıkmaya başladı.

BİLİNCİNİ KAYBEDİNCE BOĞAZINI BIRATI

Gürültüyü duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Baba Ş.Ş., oğlunun bir süre sonra bilincini kaybettiğini görünce bıraktı.

OĞLU TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralanan Yunus Şen'i Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırdı. Şen, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Ş.Ş. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...