Tgrt Haber

Son dakika! Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya tutuklandı: Kritik operasyonda 'fizyoterapist' detayı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
12 Nisan 2023 16:35 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 17:31

Son dakika haberi: Kırmızı bültenle aranan ve İstanbul'da kritik bir operasyonla kıskıvrak yakalanan 'Baron Ürfi' lakaplı uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca Çetinkaya'nın yakalandığı operasyona dair yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'den uyuşturucuyla mücadale hız kesmeden devam ediyor. Zehir tacirlerine ve uyuşturucu​ baronlarına yönelik operasyonlara dün yenisi eklendi. TEM ve Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonla, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan kırmızı bültenle aranan ve hakkında 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Urfi Çetinkaya, kıskıvrak yakalanmıştı. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Çelik yelek giydirilen ve tekerlekli sandalye kullanan Çetinkaya, polis ekiplerinin yardımıyla zırhlı araca bindirildi. Güvenlik önlemleri altında İstanbul Emniyet Müdürlüğünden çıkışı yapılan Çetinkaya, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Adliyesi'ne götürüldü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çetinkaya, son olarak da 24 yıllık kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle İnfaz Savcılığı'na çıkarıldı. Buradaki işlemleri tamamlanan Ürfi Çetinkaya'nın Metris Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

OPERASYONDA 'FİZYOTERAPİST' DETAYI

Urfi Çetinkaya'nın yakalandığı operasyona ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Bir fizyoterapistin her gün giriş çıkış yaptığı villada, felçli olan Çetinkaya'nın kaldığı belirlemiş ve operasyonun düğmesine bastığı öğrenildi. 

Kaynak: İHA, AA, TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...